Personvernerklæring

Personopplysningar

Berrekristin nettbutikk behandlar alle personopplysningar som namn, adresse, telefonnummer eller annan personleg informasjon du gjev til berrekristin i samband med bestillingar, i høve gjeldande personopplysningslov. Opplysningane vert kun brukte for at berrekristin skal vere i stand til å gje deg informasjon om produkt og tenester du har uttrykt interesse for. Personopplysninger i samband med bestillingar blir teke vare på i berrekristin sitt arkiv dersom du ikke aktivt har samtykka til noko anna. Berrekristin overleverer ikkje personopplysningane dine til tredje part.

Du har rett til å få opplyst om kva personopplysningar som berrekristin har registrert om deg. Dersom dei er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du krevja at opplysningane vert retta eller sletta. Kontakt berrekristin på mail: [email protected]

Informasjonskapslar (cookies)

Denne nettstaden og dei aller fleste nettsider nyttar seg av såkalte informasjonskapslar eller cookies for å betra brukaropplevinga. Ein informasjonskapsel er ein liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med ei nettside vert lagra på di datamaskin.

Berrekristin nyttar desse informasjonskapslane til å forbetra brukaropplevinga på nettsida samt for å samla inn statistikk som me nyttar til å gjere nettsidene betre. Ved å vitja berrekristin sine nettstadar, samtykkjer du i at me kan setje informasjonskapslar i din nettlesar.

Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.